1,590 L

In Stock

Kodi:K13-69

Kufje Bluetooth Remax T8
Me cilësi të lartë zeri
Bluetooth 4.1 për lidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme
HD mikrofon për të iu përgjigjur thirrjeve telefonike
Distance: 10m
Duke folur kohë: rreth 5h
Koha tarifimit: rreth 2h

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kufje Bluetooth Remax T8”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top