2,490 L

In Stock

Kodi:K13-88

Me CARQ7 Bluetooth ju mund të lidhni Smartphonin tuaj me kasetofonin e makines tuaj dhe dëgjoni muzike ose kryeni telefonata.

Një ekran LED dhe butona të mëdha të ju lejojnë të lehtë të kontrollojë transmetues FM Q7

FM frekuenca: MHz 87,5-108

Micro SD Card deri në 32GB

Mbështet input AUX linjë audio

Efekti Echo qe ben anullimin e zhurmës kur lidhet me biseden

1 porte USB

Kart memorie

Tensioni: 12V 24V

10 metra distance Bluetooth 2.1

Dimensionet: 80x 50 mm X50 (L x W x D)

Pesha: 40 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MP3 me Bluetooth per makine CARQ7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top