2,290 L

In Stock

Kodi:K13-94

Model: T11

Bluetooth 3.0

FM transmetues që lidh në telefonin tuaj nëpërmjet Bluetooth ose AUX / Card TF

Një ekran i projektuar mirë dhe të lehtë për t’u përdorur finder frekuenca e bën akordim në të thjeshtë tuaj muzikë.

Frekuenca Channel varg: 87.5 MHz, 107.5MHz.

Tensioni 5 V

Distanca 10 m

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MP3 me bluetooth per makine T11”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top