45,990 L

In Stock

Kodi:K09-81

TV ARIELLI LED FULL HD

Model 49DN4T2 49 ”

Ka rezolucion të plotë HD dhe vjen me Integruar Tuner Digital, kështu që ju nuk keni nevojë marrës shtesë për të parë TV dixhitale.

Ajo ka 3 input HDMI e bën të lehtë për të lidhur me pajisje të tjera digjitale argëtuese dhe përmban një port USB.

Madhesia e ekranit 49 ”

Rezolucion: HD 1920×1080 Full

Frekuenca: 50 Hz

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TV Arielli 49” FULL HD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top