KATEGORITE

Grirese dhe Blender dore Bomann 4ne1 SMS 374 CB

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:K2-110

8,990 L

Description

Grirese dhe Blender dore Bomann 4ne1

Model: SMS 374 CB

Trupi prej çeliku inox

Motor i fuqishëm 750 W

Rregullim i ndryshueshëm i shpejtësisë, i ndriçuar në ngjyrë blu

Butonin turbo për ushqime të rënda

Ergonomikisht të trajtuar me gome për përdorim të lehtë

Boshti i përzierjes së çelikut me inox dhe lëvizja e tij janë të shkëputshme

Kapaciteti: 1.25 litra

Montimi i shpejtë dhe i lehtë i aksesorëve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grirese dhe Blender dore Bomann 4ne1 SMS 374 CB”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.