Categories

Grirese elektrike

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi: Gj – 222

2,500 L

  • Ju redukton kohe dhe eshte mjaft praktike.
  • Ushqimet nuk i humbasin vlerat ushqimore.
  • Mund te pergatisni shume lehte ushqimin e femijeve tuaj, per te gjitha ato nena te reja qe kane femije te vegjel.
  • Perfshin nje  tas rezerve.
  •  Me dy tehe depozite plastike te tejdukshme.
  • Gyp transparent ku futen te ndara ushqimet dhe shtyhen me ane te pistoni.
  • Dhurate 3-tasa plastike me kapak per ushqim .
  • Kapaciteti  i depozites 2l.
  • Lartesia e gypit afersisht 15cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grirese elektrike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO TANI +355 69 95 93 54