2,990 L

In Stock

Hukur per hekurosje me proces avullimi te vazhdueshem.

Do mrekulloheni sa mire dhe shpejte do te hekurosni me kete hekur i cili ka fuqi 2000 watt

Ka funksion antkalkar. Pllaka qeramike nuk do djeg rrobat tuaja edhe nese e harroni gjate ne rroba.

Absolutisht shume i domosdoshem.

230 V

50 Hz

2000 W

  • Me sistem vetepastrimi

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hekur me avull ZLN8433”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top