2,990 L

In Stock

Kodi:K72-37

Hekur Severin 3276

Fuqia 2400 W

Me sperkatje te dyfishte me avull dhe te thate.

Me rezerve uji te levizeshem.

Materiali Qeramik

Kapaciteti190 ml

Pesha: 1.3 kg

Dimensione: 12 x 29 x 15.5 cm

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HEKUR SEVERIN 3276 ME REZERVE UJI TE LEVIZSHME”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top