KATEGORITE

Kalorifer Bimar S109T Turbo

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:K80-12

4,990 L

Description

BIMAR S109T.EU.

S109T.EU është një ngrohës elektrik i fuqishëm dhe konsum të ulët të energjisë.

Përveç kësaj, rezistenca qeramike ben shpërndarjen e nxehtësisë në mjedis.

S109T.EU është ngrohës elektrik i përsosur për të ngrohur dhomat e mbyllura deri në 20m ².

Tensionit: 220-240 V

Frekuenca: 50 Hz

Energjia termike (max) 2000 W

Energjia termike (min) 350 W

Të përshtatshme për dhomat e deri në 20 m²

termostat rregullueshme

Numri i elementeve 9

Madhësia dhe pesha:

Gjerësi 475 mm, Thellësia 175 mm, Lartësi 665 mm

Pesha 13.4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalorifer Bimar S109T Turbo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.