Categories

Kalorifer First Austria FA-5588-3 Turbo

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:K85-6

9,490 L

Kalorifer First Austria FA-5588-3 Turbo

Me 13 elemente

Ngrohje te shpejte dhe rehati në dhomë.

Rregullimi i temperaturës.

Termostat.

Fuqia 2300 të – 2730W

Mbrojtja nga mbinxehjes.

Baza të qëndrueshme dhe transportueshmëri te lehtë.

Kontrollit të temperaturës: të lartë, të mesëm, të ulët

Voltage: 230V

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalorifer First Austria FA-5588-3 Turbo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO +35545620032