Sale

18,990 L 17,490 L

In Stock

 • Kondicioner Portativ me opsion NGROHJE dhe FTOHJE.

  Nuk ka nevoje per instalime, pasi nuk ka tuba dhe eshte shume e thjeshte. Komandohet me Telekomande.

  Kondicioneri Venus jonizon ajrin dhe duke mos e lene te thahet.

  Karakteristike:

  3 nivele shpejtesie

  Kohe matese nga 0.5 deri 9  ore

  Konsumi i energjise per ftohje: 65 W

  Konsumi i energjise per ngrohje: 2000W

  Pllaka qeramike per ngrohje

  Me 2 pllaka akulli per ftohje

  Voltazhi: 220-240 vat

  Depozite uji: 4.5 litra

  Opsion per shpendrjen e ajrit

  Permasat: 433 x 331 x 864mm

  Telekomandim nga largesia

  Levizje e fleteve te brendshme dhe te jashtme (poshte / lart dhe majtas / djathtas) duke e graduar

  Per siperfaqe 20-30 m2

   

  Me 1 Vit Garanci

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kondicioner per Ngrohje dhe Ftohje Venus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top