4,490 L

In Stock

Ngrohese me kuarc ne ambjente te jashtme dhe të brendshme

2 shufra kuarc rezistencat  600-1200W

Parabolë në alumini i lëmuar për efikasitet të madh

Të përshtatshme për ambjente 36m³

 Tensioni 220-240V

Frekuenca 50Hz 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngrohese Bimar S182.EU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top