KATEGORITE

Ngrohese Fuego FH05T

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:K01-277

2,590 L

Description

Ngrohja e hapsirave është mjaft eficente nëse përdorim këtë ngrohës .

Ky ngrohës krijon një ajër të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë për të ngrohur hapsirën e dëshiruar.

Tipi : Ngrohës elektrik

Fuqia : 1000/2000 W

Tensioni : 220-240V

Ngjyra : E bardhë / gri

Opsione Ekstra : Me kohëmatës 24 h

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ngrohese Fuego FH05T”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.