KATEGORITE

Plitke qeramike Melchino Family me Induksion

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:K125-4

4,590 L

Description

Per nje gatim sa me te sigurte dhe te shpejte.

Plitka eshte e pajisur me sensor qe ndizet ne momentin qe vendoset ena e gatimit mbi te.

Gjithashtu sensori punon dhe ne rastin qe hiqet ena nga gatimi dhe ajo fiket ne menyre automatike.

Ekran Digital

Kontrolli i Temperatures  60 ° C – 240 ° C

Dimensions 29.5 x 36.5 cm

Frekuenca 50Hz

Tensionit 220V-240V

Fuqia 2000W

Diametri i pllakes 28 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Plitke qeramike Melchino Family me Induksion”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.