Categories

Shtrydhese elektrike Citrus Juicer ZLN7832

Availability: In stock

2,500 L

Kjo eshte shtrydhesja qe ju ka munguar deri me sot.

Shtrydhesja qe ju prezantojme ka dy kone dhe perpunues te pulpit te frutit.

Ne te mund te shtrydhni fruta,perime,agrume.

Fuqia: 40w

Kapaciteti: 1.0 L

Me depozit transparente per mbajtje lengu. Cmontohen pjeset keshtu mund ti lani kollaj.

220-240 V/50-60 Hz

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shtrydhese elektrike Citrus Juicer ZLN7832”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO TANI +355 69 95 93 54