KATEGORITE

Helikopter Metalik 3.5ch

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi: K101-2

3,690 L

Description

Me ane te telekomandimit ju mund te drejtoni helikopterin ne 6 drejtime te ndryshme.

Bateri Litium polimeri e cila garanton jetegjatesi me te gjate te fluturimit.

Koha e karikimit: 20-30 minuta.

Koha e fluturimit: 6-8minuta.

Material plastik dhe metalik rezistent ndaj goditjeve.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Helikopter Metalik 3.5ch”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.