KATEGORITE

Loder formuese per femije

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi: K115-18

1,050 L

Description

Jane 104 pjese te cilat mund te bashkohen per te krijuar boten perrallore te Disney per femijet tuaj.Misteri mund te zgjidhet nese bashkohen te gjitha pllakat bashke.

Cdo cope puzzli reflekton vezullim te motrave te ngrira princeshes  Anna  dhe mbretereshes Elsa.

Misteri zgjidhet nese perfundon bashkimi keshtu femija juaj edhe do argetohet por edhe do zhvilloje aftesine e te krijuarit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loder formuese per femije”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.