KATEGORITE

Tricikel me amortizim per femijet

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi: K101-11

12,990 L

Description

Tricikel me shume funksione dhe argetues per femijet.

  • Mbarte amortizim qe rrotat e tricikeles te pershtatet ne cdo lloje siperfaqje. Ne menyre qe femija te jete i sigurte dhe te shijoje shetitjen.
  • Mbrojtese dielli e levizshme e cila mund te hiqet kur nuk eshte e nevojshme.
  • Pedale anti-rreshqitje
  •  Vendpushim per kembet nese femija nuk do qe ta ngasi si biciklete.
  •  Boshti plastik i cili kontrollohet nga te rriturit te cilin gjithashtu mund ta hiqni kur hapesira mund te jete e pershtatshme per lojen e sigurt te femijes.

E pershtatshme per femijet nga 9 muajsh deri ne 3 vjec.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tricikel me amortizim per femijet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.