Categories

Rrethore me personazhe per femije

Availability: Out stock

QUICK OVERVIEW

Kodi: K68-14

4,490 L

Out of stock

Rrethore qe femija  te mesoje hapat e pare te argetohet duke qene i sigurt dhe mbi te gjitha shume komone.

  • Tabaka qe hiqe per nje pastrim te lehte.
  • Me muzike dhe drita qe funksionojne me bateri te thjeshta.
  • 3- nivele te ndryshme te lartesis.
  • Kthehet edhe ne relax per femijen tuaj fal butonave qe disponon.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rrethore me personazhe per femije”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO TANI +355 69 95 93 54