KATEGORITE

Xhepi i kangurit ‘ Lorelli’

Disponueshmëria: Ka gjëndje

QUICK OVERVIEW

Kodi: K119-55

2,590 L

Description

Xhepi i kangurit:

Mund të përdoret sapo ka lindur fëmija dhe është i dobishëm. Jo vetëm është i rehatshëm dhe thjeshton lëvizjet e të rriturit, por mbi të gjitha përforcon lidhjen fizike të fëmijës me prindin. Mund të përdoret qysh në shëtitjen e parë që bën bebi.

  • 2 ne 1 sepse femija mund te qendroje ne pozicione edhe para ( me fytyre nga nena) dhe pas ( me kurriz nga nena apo babi)
  • Pesha qe femija mund te qendroje ne xhepin e kangurit eshte 3.5-12kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xhepi i kangurit ‘ Lorelli’”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.