KATEGORITE

Xhup per kafshe shtepiake

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi: K69-48

3,690 L

Description

Xhup me push dhe shume i ngrohte per qenin tuaj.

Ky eshte xhupi i duhur nese deshironi ta merni me vete qenin dhe mos preokupoheni nese do te ftohet.

Xhupi do ju sherbeje per udhetime te gjata.

Masa: 40 dhe 50

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xhup per kafshe shtepiake”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.