Categories

Kreheri Elektrik Hair Straighter

Availability: In stock

3,500 L 1,990 L

Krehesi Elektrik qe ju drejton floket shume shpejte.

Hiqni Pjastren dhe merrni kete kreher me pllake qeramike – Jonizuese dhe me ekran LED.

Drejton llojet e ndryshme të flokëve duke i dhënë shkëlqim dhe një pamje tërheqëse.

Udhezim: per ta ndezur mbajeni butonin On per pak sekonda shtypur derisa te ndizet ekrani LCD

Temperatura maksimale:230 grade

Temperatura minimale:80 grade

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kreheri Elektrik Hair Straighter”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO TANI +355 69 95 93 54