KATEGORITE

Makine Qethje dhe Rroje DingLing RF 609

Disponueshmëria: Ka gjëndje

QUICK OVERVIEW

Kodi:K86-4

1,990 L

Description

Dingling  RF-699

Sistem të avancuar Rruajtje

Mbi 40 minuta përdorim të vazhdueshëm

Dizajn ergonomik dhe modelim te efektshëm

Motor i fuqishëm

Bateri 900 mAh

Kunsumi i energjise 7 w

Voltage 220/240 V

Frekuenca 50/60 Hz

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Makine Qethje dhe Rroje DingLing RF 609”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.