Categories

Makine qethje dhe rroje Sokany RF-607

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:K86-5

1,890 L

Makine qethje dhe rroje Sokany RF-607

Me dhëmbë inox

Teh çeliku

Furce pastrimi

4 koka te ndryshme

 Përdorimi i energjisë 220 – 240V

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Makine qethje dhe rroje Sokany RF-607”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO +35545620032