KATEGORITE

Makine Rroje Dingling RF 607

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:K78-7

1,490 L

Description

Kjo makine është projektuar për përdorim profesional.

Voltage: 220V / 50Hz

Fuqia: 3W

Materiali: çeliku

Shkarkimi 45 minuta në mënyrë të vazhdueshme

Më i përshtatshëm për:

Flokët dhe mjekrën

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Makine Rroje Dingling RF 607”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.