4,490 L

In Stock

Kodi:K01-4

Pajisje me avull Grundig FS 4820

Avull gjallërues rrit qarkullim për lëkurën tuaj, lehtëson largimin e papastërtive dhe hap poret në mënyrë që produktet e kujdesit mund të depërtojnë thellë në lëkurë dhe të tregojnë efektin optimal

Ekran dixhital për rregullimin e avullit

Temperaturë (të lartë, të ulët, normale)

Kohën e caktuar (10 deri në 30 minuta në 5 hapa) .

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pajisje avulli per fytyren Grundig FS 4820”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top