KATEGORITE

Pasqyre ne drita LED FoldAwey

Disponueshmëria: Ka gjëndje

QUICK OVERVIEW

Kodo:K133-24

1,990 L

Description

Pasqyre e palosme me drita LED.

Ka një zmadhim të fuqishëm deri ne 10 here.

Ai del dhe rrotullohet për përdorim dhe ruajtje të lehtë.

Dritat super të ndritshme LED në të dyja anët për ndriçim.

Kjo pasqyrë rrotullohet.

Është e lehtë dhe kompakte për udhëtim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pasqyre ne drita LED FoldAwey”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.