1,490 L

In Stock

Kodi: K59-21

Rumalaya forte eshte nje formulim fitofarmaceutik i fuqishem dhe i sigurte qe qeteson dhimbjet e artikulacioneve dhe kockave qe shkaktohen nga komplikacione ortopedike nga me te ndryshmit.

  1. Nuk shfaqe efekte anesore gastro-intesinale dhe kardiake.
  2. I sigurte per perdorime afategjate.
  3. 1 tablete dy here ne dite , keshillohet me ushqim.
  4. Kutia permbane 60-tableta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tablete per terheqjet muskulare Rumalaya forte”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top