Categories

Tharese Flokesh Fuego HD-832

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:K01-441

1,590 L

Voltage: 220-240V

Fuqia: 1200-1400W

 

Me mbrojtje kundër mbingarkesës termike

Përfshirja e teknologjisë së përparuar jonik siguron freski, shkëlqimin dhe volumin për flokët

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tharese Flokesh Fuego HD-832”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO TANI +355 69 95 93 54