Categories

Tharese Flokesh SEVERIN HT 0140

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:K72-17

2,690 L

Tharese Flokesh SEVERIN HT 0140

Perfshirja e avancuar e teknologjise jonizuese garanton freski, volum dhe shkelqim per floket tuaj

Fuqia: 1900 W

Tensioni: 220-250 V

2 nivele per rregullimin e shpejtesise

2 nivele ndryshimi te temperatures

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tharese Flokesh SEVERIN HT 0140”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO TANI +355 69 95 93 54