KATEGORITE

Liber, Komunikimi dhe kultura: imazhi në veprim – Ylljet Aliçka

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi: K58-17

900 L

Description

Titulli: Komunikimi dhe kultura: imazhi në veprim

Autore: Ylljet Aliçka

Me parathënie nga Prof. Dr. Aleksandër Dhima Redaktor Valbona Nathanaili
978-9928-39-190-35-2
 Faqe: 208, 140 x 200 mm
Botimi i parë: qershor, 2015

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liber, Komunikimi dhe kultura: imazhi në veprim – Ylljet Aliçka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.