Categories

Depilator Gemei me fije peri GM:2891

Availability: In stock

2,490 L 1,890 L

5 in stock

Depilatori funksionon me metoden me te mire dhe tradicionale te mundshme me Pe. Po Po !

Karakteristika te tila ,si fija e pambukut do mund te pastrojne pushin e fytyres suaj per nje rezultat make-upi te mire.Me shume lehtesi pastron edhe qimet me te vogla te mundshme.

Ne finale lekura juaj do jete e bute,edhe ne zona me delikate si pjesa mbi buze,qafe,faqe,anesore.

Mereni me vete edhe gjate udhetimit.

Me drite iluminuese e cila do ju sherbeje per te pare pushin e lokalizuar ne lekure.

Ngjyra ne disponim : gold me te bardhe

Ne brendesi: nje karikues + bobine me pe pambuku

Funksionon me bateri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Depilator Gemei me fije peri GM:2891”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO TANI +355 69 95 93 54