Categories

Grirese Nicer Dicer PROFESSIONAL

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:kk-42

3,500 L 1,790 L

Eleminoni shume pajisje kuzhine ne shtepine tuaj.

Mund te kurseni kohe dhe hapesire me te vetmin pergatites te ushqimit tuaj,nga kompania angleze Jml.

Prisni me sekonda ne 11 forma te ndryshme,ne saje te thikave te saj te brendshme.

Griresja Nicer Dicer ka thika te brendshme ne baze per prerje te medha,te vogla dhe shume shume te holla.

Prerje ne kater pjese,8 pjese per veze,patate,perime dhe fruta te ndryshme.

Ena mban ushqimin te fresket pasi e grin ate.

Copetoni duke mbajtur gishtat dhe duart te pademtuara+rende per te grire imet perberesit tuaj ushqimor.

Me kapakun mbulues te thikave ju shtyni drejt thikave perberesat duke i grire sipas deshires.

Pergatisni ingredientet e gjelles,sallatrave te ndryshme,cdo lloj menyje pa ndihmen e askujt ne pak sekonda.Ja dhe shefat e kuzhines ne video si veprojne me Nicer Dicer.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grirese Nicer Dicer PROFESSIONAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO TANI +355 69 95 93 54