Sale

1,990 L 990 L

In Stock

Elektrik super i vecante i cili do ju lehtesoje perditshmerine tuaj. Ai zgjatet,perthyhet,fiksohet ne mure. Perbehet nga tre drita led,zgjatet deri ne 57 cm si dhe eshte magnetik. Po nese ju bien celesat ne puset? Nuk eshte per te qeshur pasi Flexi Torch me driten e fuqishme,vetite e zgjatjes dhe ato magnetike do jete zgjidhja juaj. Permasa: te vogla,i lehte. Nxitoni ta porosisni,nje dhurat e shkelqyer per prinderit apo gjysherit tuaj. Ekskluzivitet i JML,vetem ne Shopping albania. https://youtu.be/FPH6A_apKJw

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elektrik dore Flexy Torch,JML”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top