Categories

Rubinet per ngrohjen e ujit

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:kk-48

5,490 L 2,990 L

Harxhim i ulet i energjise elektrike

I lehte per tu montuar dhe per tu perdorur

Per 3-5 sekonda nxehtesia e ujit arrin temperature 30-60ºC

Uji eshte i ndare nga elektriciteti qe siguron nje mbrojtje maksimale

Presioni i ujit 0.04-0.5 Mpa

Tensioni 220 V

Fuqia 3000W

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rubinet per ngrohjen e ujit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO TANI +355 69 95 93 54