Categories

Sharra profesionale prerja e drurit Felisatti JS85-701

Availability: In stock

QUICK OVERVIEW

Kodi:K75-2

2,990 L

Sharra profesionale FELISATTI, saktësi per prerjen e drurit, metaleve , plastike dhe të tjerët.

Shpejtësia elektronike e kontrollit lavjerrës lëvizje në 3 pozicione.

Base rregullueshme nga 0 ° / 15 ° / 30 ° / 45 ° majtas ose djathtas

Voltage 230 V ~ 50Hz

701 W Fuqia

Shpejtesia 0-4000 rpm

Pesha 1.82 Kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sharra profesionale prerja e drurit Felisatti JS85-701”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO TANI +355 69 95 93 54