Categories

Tigan Guri Regis Stone JML 20 cm

Availability: In stock

1,990 L

Perberje guri e cila shperndan nxehtesine,plus nje shtrese e cila nuk e ngjit ushqimin.
Me perberje nga shtresa e aluminit ne pjesen e siperme dhe shtresa e celikut ne baze te cilat i japin tiganit nje super rezistenc.Ushqimi juaj do te gatuhet ne menyre te njetrajtshme.

Tigane Tigane Guri Regis stone 20 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tigan Guri Regis Stone JML 20 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TELEFONO TANI +355 69 95 93 54