Showing all 18 results

Kondicioner per ngrohje dhe ftohje Venus

L16,990Lekë

VENTILATOR ME UJE PER LOKALE . MF-I-002 .41L

L27,600Lekë

VENTILATOR ME UJE PER LOKALE . MF-I-001 . NEW

L31,200Lekë

Ventilator YF-40TB

L2,275Lekë

Ventilator EV-TF2 Crome

L5,000Lekë

Ventilator Enjoy Tower Fan

L4,500Lekë

Ventilator Totem Orieng

L4,500Lekë

Ventilator 16”Venus FS40-822

L3,500Lekë

Ventilator Table Fan DM-1360

L2,500Lekë

Ventilator me helike,Enjoy

L1,500Lekë

Ventilator pa helik Enjoy

L4,500Lekë
Back to Top
0
Connecting
Please wait...
Dergo Mesazhin

Na vjen keq, ne nuk jemi në linjë në këtë moment. Lini një mesazh.

Emri juaj
* Email
* Pershkruaj pyetjen
Regjistrohu tani

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
Ne jemi online!
Feedback

Na ndihmoni t'ju sherbejme me mire! Jeni te lutur te lini opinionin tuaj.

Si e vlerësoni përkrahjen tonë?