Showing all 19 results

Shtrydhese elektrike Citrus Juicer ZLN7832

2,500Lekë

Shtrydhese elektrike Zilan ZLN7818

3,500Lekë

Grirese,shtrydhese Rapido

15,000Lekë

Mini Blender Philips HR2860/55

7,320Lekë

Shtrydhese Big Boss Juicer 700 watt

5,990Lekë

Shishe dhe shtrydhese Citrus Zinger

1,200 990Lekë
Back to Top
Scroll Up