Showing all 19 results

Shtrydhese elektrike Citrus Juicer ZLN7832

L2,500

Shtrydhese elektrike Zilan ZLN7818

L3,500

Grirese,shtrydhese Rapido

L15,000

Mini Blender Philips HR2860/55

L7,320

Shtrydhese Big Boss Juicer 700 watt

L5,990

Shishe dhe shtrydhese Citrus Zinger

L1,200 L990
Back to Top