Rreth Nesh

Nr 1 per Blerjet ONLINE dhe TV.
SHOPPING TV eshte i pari dhe i vetmi televizion ne Shqiperi qe transmeton 24 ore ne Digital dhe ne Analog shitje televizive dhe online. Kemi shitjet, qarkullimin dhe shperndarjen me te madhe te pakove qe ka nje kompani ne Shqiperi dhe Kosove. Prej vitesh jemi cilesuar nga klientet si kompania lider ne kete treg dhe synimi eshte te jemi nr 1 ne te gjithe rajonin.

“Pse kemi cmimet me te mira ?”
Mijera produkte qe shtohen dhe rifreskohen cdo dite jemi kompania qe ju sjellim cmimet me te mira.
Duke shmangur kostot e dyqaneve fizike ne kemi mbajtur cmimet me te uleta ne treg.
Kryesisht keto jane cmimet e shumices edhe ne magazina.

Ne importojme direkt nga 100 distributore te rendesishem ne bote.

Historia.

Shopping Tv filloi si nje iniciative e themeluesit tone Dr. Rrezart Lahi i cili pas rreth 15 vitesh eksperience ne shitje dhe televizion mendoi te bashkoje ekranin me shitjen. Viti i pare ishte mjaft i veshtire dhe u deshen mbi 10 muaj qe kompania te dilte nga humbja. Gradualisht duke fituar eksperiencen e nje fushe te re dhe duke qendruar korrekt me klientet shitjet u shtuan duke fituar betejen me te madhe – besimin e klienteve se mund te blihet edhe nga ekrani.

Pas vitit te pare ne kompani u afruan edhe invesitore te tjere dhe u ndertua sektori Online ku me zyrat e reja dhe shtimin e stafit gjithcka u be me profesionale. Pervec studiove televizive, montazhiereve, grafisteve, regjisoreve dhe menaxhereve te produkteve prezantuesve stafit u rrit edhe me IT, fotografe, modele si dhe u zhvillua sektori i finances.

Ne 2016 drejtuesit lidhen kontrata ekskluzive me kompani te ndryshme ne Kosove, Shqiperi dhe kudo ne bote per shitjen e produkteve te tyre permes Shopping TV dhe hapesires se saj online duke zhvilluar nder portalet e para serioze te shitjeve online.

Kompani si NEPTUN, Go Tech, Vodafone, Iute Credit, Union Bank, Fashion Group, Electronics etj zgjodhen si partner Shopping Tv ne kete sektor.

Sot ne 2018 SHOPPING TV eshte pjese e nje grupi investitoresh HOLLAND INVEST qe kane ne portofolin e tyre kompani te ndryshme online, sherbimesh, shitje me pakice dhe shumice, ndertim, elektroshtepiake, kancelari, veshje etj.

Si pasoje e cdo blerjeje ne arrijme te mbajme ne pune rreth 55 punetore ne te grupit dhe shpesh dhurojme produkte tek femijet jetime si menyre per te thene shoqerise sone ” Faleminderit”. E dijme qe kjo eshte shume pak por duke ndihmuar njerezit ne nevoje besojme se edhe ne punojme me me teper deshire duke e ditur qe nje pjese e suksesit te punes sone sjell lumturi tek shume njerez.

Faleminderit qe blini ne SHOPPING TV