KATEGORITE

Happy Day ShoppingTV

Per here te pare ne ShoppingTV starton oferta Happy Day.

  • Ku cdo minute  eshte e rendesishme sepse produkti me i kekuar eshte ne zbritje te dyfishte.
  • Oferta zgjat vetem 24 ore.
  • Kjo ndodhe vetem nje here ne jave dhe vijne ne dite te ndryshme te javes.
  • Cdo here produkte te reja ne oferte.

Koha nuk kthehet pasi oferta te tilla nuk do ti  gjeni me.

 

 

About the Author

rezartlahi@yahoo.com

Related Post

Submit a Review

Display Name

Email-i

Title

Message