51Products found
View
ImageNameSummaryPriceBuy
3ne1 Kover, Portofol dhe Powerbank per Android & iPhone

Kodi: k231-15

2,990 L3,990 L
Bateri e jashtme "Power Bank"

Kodi:k86-164

1,790 L
Bateri e jashtme (Power Bank) 10400 mAh

Kodi:kk-53

1,190 L
Bateri e jashtme (Power Bank) 10400  mAh

Kodi: KK-201

990 L1,790 L
Bateri e jashtme (Power Bank) ASUS 10050 mAh

Kodi:K13-316

3,990 L
Bateri e jashtme (Power Bank) Remax RPP-51 2500 mAh

Kodi:K13-317

690 L
Bateri e jashtme (powerbank) ne forme portofoli

Kodi: k231-14

2,990 L
Bateri e jashtme 3 ne 1, boks+mbajtese Celulari

Kodi: K28-19

1,490 L1,990 L
Bateri e jashtme dhe Kase Baseus BJ-01 per Iphone 7 2500 mAh

Kodi:K13-276

2,990 L
Bateri e jashtme dhe Kase Joyroom per Iphone 7

Kodi:K13-274

2,990 L
Bateri e jashtme dhe Kase Remax

Kodi:K13-482

1,990 L2,990 L
Bateri e jashtme dhe Kase Remax PN-01 per Iphone 7 2400 mAh

Kodi:K13-275

2,990 L
Bateri e jashtme Platinet 2200mAh

Kodi: F – 260

1,800 L
Bateri e jashtme Platinet 4400mAhm

Kodi: K123-18

1,790 L
Bateri e jashtme Platinet 8000mAh

Kodi: F – 262

2,990 L
Bateri e jashtme Power bank celularline 5000mAh

Kodi: K13-473

1,490 L
Bateri e jashtme Remax (Power bank) Proda 30000 mAh

Kodi:K13-150

3,990 L
Bateri Platinet 6000 mah3,990 L
Bateri portative omega 2000 mAh e bardhe

Kodi: F – 259

990 L
Kufje me Bluetooth dhe Bateri e jashtme AWEI T8

Kodi:K13-315

4,990 L
Panel diellor (bateri e jashtme) per telefon

Kodi: k231-6

3,490 L
Power Bank & Kufje me Bluetooth

Kodi:K71-23

5,490 L
Power Bank (Bateri e jashtme) Remax RPP-58 10000 mAh

Kodi:K13-335

3,990 L
Power Bank (Bateri e Jashtme) Xiaomi 10000 mAh.

Kodi:K13-336

2,490 L
Power Bank (Bateri e Jashtme) Xiaomi 20000 mAh

Kodi:K13-337

3,490 L
Power Bank 2400 mAh ne forme buzukuqi

Kodi:K13-285

690 L
Power Bank AURIS 2600 mAh

Kodi:K158-2

990 L
Power Bank AURIS 7000 mAh

Kodi:K158-3

1,690 L
Power Bank Awei P93K 10000 mAh2,490 L
Power Bank dhe Wireless Charger AWEI P98K

Kodi:K13-434

2,990 L
Power Bank dhe Wireless Charger Baseus 8000 mAh

Kodi:K13-371

2,990 L
Power Bank Hoco B35A 5200 mAh

Kodi:K79-73

1,790 L
Power Bank me Panel Diellor 5000 mAh

Kodi:K79-27

2,290 L
Power Bank Platinet 10000 mAh

Kodi:K123-24

3,990 L
Power Bank Platinet 5000 mAh

Kodi: K123-101

2,500 L
Power bank Platinet 5200 mAh

Kodi:K123-19

1,890 L
Power Bank Platinet 6000 mAh

Kodi:K123-20

1,890 L
Power Bank Platinet 6000 mAh

Kodi:K123-21

2,990 L
Power Bank Platinet 7200mAh

Kopi:K123-22

2,090 L
Power Bank Platinet 8000mAh

Kodi:K123-23

2,190 L
Power Bank Remax (Proda) 10000 mAh

Kodi:K13-148

2,490 L
Power Bank Remax (Proda) 20000 mAh Dual USB

Kodi:K13-149

3,490 L
Power Bank Remax (Proda) 5000 mAh

Kodi:K13-147

1,490 L
Power Bank Remax 2600 mAh

Kodi:K13-146

990 L
Power Bank Remax RPL-18 2500 mAh

Kodi:K13-284

690 L
Power Bank S-BOX PB-6000R 6000 mAh

Kodi:K82-49

2,490 L
Power case I6-001 3200 mHA

kodi:K39-1

1,990 L
Rechargable battery case for s6 4200 mHA

Kodi:K39-2

1,990 L
Rechargable battery case for s6 edge 4200 mHA

Kodi: K39-3

1,990 L
Set Bateri 5000 mAh + Mbajtese cel kundra ujit + Shkop Selfie

Kodi:K13-354

1,490 L
Shkop selfie multifunksional 5ne1

Kodi: k231-16

2,490 L

Menu