43Products found
View
ImageNameSummaryPriceBuy
Beres Petullash Max AK850

Kodi: k72-121

1,990 L2,590 L
Berese e kosit Yogurella 617 "Ariete"

k156-50

3,290 L
Berese e kosit Yogurella 621 "Ariete"

Kodi: k156-80

2,990 L
Berese Frapeje Fuego HSM705

Kodi: K1-05

2,490 L
Berese Picash Da Gennaro "Ariete"9,990 L
Ekspres kafeje DSP me kapsula

Kodi: k139-177

11,500 L
Ekspres Kafeje First Austria FA 5476-1

K85-69

10,990 L
Filtrues uji “Depural Top”

Kodi: Gj – 172

9,900 L11,000 L
Grirese dhe prerese ushqimesh 3 ne 1

Kodi: k139-175

1,990 L
Grirese mishi "Miss Onion"

Kodi: k143-10

1,590 L2,490 L
Ibrik Caji "Ariete" Vintage 1Lt

k156-51

4,990 L
Kapak qelqi CeraCraft 28cm

Kodi; Kk-277

890 L1,990 L
Koke dushi me drita dhe gure filtrimi

Kodi: kk-286

1,490 L
Kulluese ushqimi

Kodi: K81-93

1,090 L
Makinë kafeje Filter First Austria FA-5458

Kodi:K85-82

2,290 L2,990 L
Makine per berje akullore ICM 387 CB

Kodi: K2-87

8,500 L
Makineri per kokoshka "Severin"

Kodi:K86-98

2,490 L3,000 L
Mikrovale MW 2288 CB 20L

Kodi:K2-11

20,500 L
Mprehese thikash Samurai Pro

Kodi:K81-43

990 L
Ngrohes uji Severin 3482

Kodi:K72-78

2,990 L
Ngrohes Ushqimi Elektrik - Ariete 797

k156-56

4,990 L
Paisje per berjen e bukes First Austria FA-5152-3

Kodi:K85-67

11,990 L
Pajisje per forma Pop Chef

Kodi: kk-138

200 L990 L
Pajisje per tharjen e frutave Severin 0D 2940

Kodi:K72-19

7,990 L
Pastrues me avull per bizhuterite,syzet,protezat,CD,DVD

Kodi:K2-125

5,800 L
Peshore DSP

K139-179

2,290 L
Peshore Kuzhine Zilan ZLN7697

kodi:K132-36

1,990 L
Rrjete perimesh Banjamari

Kodi:K142-42

690 L
Set embelsire1,090 L
Set lugesh me baze bambu

Kodi:K86-227

2,100 L
Shporte gatimi Chef Basket

Kodi:K146-01

990 L
Waffle Maker Ariete3,290 L
Xhezve elektrike Brandin BA2341

Kodi: K139-129

1,990 L
Xhezve elektrike Innan

Kodi:K139-99

1,990 L
Xhezve elektrike Sonifer SF-3501 800W

Kodi:K133-14

1,990 L
Xhezve elektrike Sonifer SF-3503 500W

Kodi:K148-2

1,490 L1,790 L
Xhezve elektrike Sonifer SF-3515 1000W

Kodi:K148-1

1,990 L
Xhezve elektrike Sonifer SF-3523

Kodi: K133-110

1,790 L
Zieres Vezesh First Austria FA-5115

Kodi:K85-63

2,990 L
Zierese vezesh "Zilan"

Kodi: K143-11

2,190 L3,490 L
Zierese vezesh Ek 5022 Boman

Kodi: K2-18

2,990 L
Zierese vezesh Severin 3056

Kodi:K72-83

3,000 L
Zjeres me avull Bomann DG 1218 CB 60

Kodi: K2-103

5,990 L

Menu