36Products found
View
ImageNameSummaryPriceBuy
Asgjë të re nga fronti i perëndimit - Erih Maria Remark

LB-351

700 L
Ate nate e pashe - Drago Jancar

LB-378

700 L
Bij dhe dashnore - D.H. LAWRENCE (Klasiket Boterore)

Kodi: LB-51

Nr. faqesh: 526
Perktheu: Krenar Hadëri
Viti i botimit: 2016

1,200 L
Damka e turpit - Nathaniel Hawthorne

LB-410

800 L
Dhimbja - Marguerite Duras

LB-387

700 L
Ema - Jane Austen (Koleksioni Lotus)

Kodi: LB-71

Nr. faqesh: 464
Perktheu: Ledia Dushi
Viti i botimit: 2014

1,000 L
Emri i trendafilit - Umberto Eco

LB-349

1,500 L
Enderr - Arthur Schnitzler (Klasiket boterore)

Kodi: LB-52

Nr. faqesh: 136
Perktheu: Afrim Koçi
Viti i botimit: 2015

600 L
Harku i triumfit - Erich Maria Remarque

LB-340

900 L
Histori dashurie ne Oksford - Max Beerbohm (Klasiket Boterore)

Kodi: LB-53

Nr. faqesh: 291
Perktheu: Alina Karaulli
Viti i botimit: 2017

800 L
Historia e Bukurise - Umberto Eco

LB-345

4,000 L
Kohe per te jetuar, kohe per te vdekur - Erich Maria Remarque

LB-338

1,000 L
Konti i Montekristos - Aleksander Duma (Vellimi I)

Kodi: LB-96

Nr. faqesh: 592
Viti i botimit: 2004
Perktheu: Halit Selfo
Shtepia botuese: Dituria

1,000 L
Konti i Montekristos – Aleksander Duma (Vellimi II)

Kodi: LB-97

Nr. faqesh: 560
Viti i botimit: 2004
Perktheu: Halit Selfo
Shtepia botuese: Dituria

1,000 L
Krenari dhe paragjykime - Jane Austen

LB-94

1,000 L
Lavjerresi i Fukoit - Umberto Eco

LB-350

1,800 L
Lord Xhim - Joseph Condrad (Klasiket Boterore)

Kodi: LB-54

Nr faqesh: 404
Perktheu: Zef Simoni
Viti i botimit: 2016

1,000 L
Mbinjeriu i mases - Umberto Eco

LB-348

1,000 L
Mos e lufto pranveren - Edward Morgan Forster (Klasiket boterore)

Kodi: LB-55

Nr faqesh: 260
Perktheu: Etleva Hoxha Cepele
Viti i botimit: 2016

1,000 L
Motra e diellit - Lucinda Riley

LB-335

1,600 L
Nate e dite - Virginia Woolf (Koleksioni Lotus)

Kodi: LB-70

Nr. faqesh: 540
Perktheu: Engjëllushe Shqarri
Viti i botimit: 2014

1,000 L
Nje nate ne Lisbone - Erich Maria Remarque

LB-323

900 L
Numri zero - Umberto Eco

LB-342

1,000 L
Obelisku i zi - Erich Maria Remarque

LB-324

900 L
Pape Satan Aleppe – kronika te nje shoqerie te lengshme - Umberto Eco

LB-347

1,000 L
Shoqeruesja - John Galsworthy (Klasiket Boterore)

Kodi: LB-56

Nr faqesh: 434
Perktheu: Anxhela Cikopano
Viti i botimit: 2017

1,000 L
Si te udhetosh me nje salmon - Umberto Eco

LB-346

700 L
Spiuni që u kthye nga i ftohti - John Le' Carre

LB-406

1,000 L
Te bukur dhe te mallkuar - F. Scott Fitzgerald (Klasiket boterore)

Kodi: LB-50

Nr. faqesh: 438
Perktheu: Alina Karaulli
Viti i botimit: 2019

1,200 L
Tehu i briskut - W. Somerset Maugham (Klasiket Boterore)

Kodi: LB-57

Nr faqesh: 454
Perktheu: Engjëllushe Shqarri
Viti i botimit: 2016

1,200 L
Tesi i D'Erbervileve - Thomas Hardy (Klasiket Boterore)

Kodi: LB-58

Nr faqesh: 507
Perktheu: Bujar Doko
Viti i botimit: 2017

1,000 L
Tre shoke - Erich Maria Remarque

LB-329

1,000 L
Une e di pse kendon zogu ne kafaz - Maya Angelou (Koleksioni Lotus)

Kodi: LB-69

Nr. faqesh: 326
Perktheu: Parid Teferiçi
Viti i botimit: 2020

1,000 L
Varreza e Prages - Umberto Eco

LB-343

1,250 L
Virgjeresha holandeze - Marente De Moor

LB-374

800 L
Xhejn Er - Charlotte Brontë (Klasiket Boterore)

Kodi: LB-59

Nr faqesh: 528
Perktheu: Alina Karaulli
Viti i botimit: 2014

1,000 L

Menu