212Products found
View
ImageNameSummaryPriceBuy
1 minute perralla

B2-138

1,000 L
100 Fjalet e para ne Anglisht

B2-59

250 L
101 fabula dhe perralla

B2-139

1,000 L
215 Fabula dhe Rrefenja

B2-113

800 L
39 fabula

B2-188

100 L
7 ne 1 Perralla, vell 1

B2-170

100 L
7 ne 1 Perralla, vell 2

B2-171

100 L
7 ne 1 Perralla, vell 3

B2-172

100 L
7 ne 1 Perralla, vell 4

B2-173

100 L
ABC - Libri im i vogel

B2-45

100 L
Abetare per femijet e kopshteve

B2-66

250 L
Aladini

B2-165

100 L
Andersen - Perralla te zgjedhura

B2-87

500 L
Andersen - Perralla te zgjedhura

B2-114

800 L
Anija e pirateve - Perralla me forma

B2-44

250 L
Bambi - Magjia e librave te pare

B2-43

300 L
Bambi - Perralla Magjepsese

B2-42

100 L
Bambi - Perralla te gezueshme

B2-174

100 L
Borebardha - Libri im i vogel

B2-53

100 L
Borebardha dhe 7 xhuxhat

B2-175

100 L
Borebardha dhe shtate xhuxhat - Perralla magjepsese

B2-41

100 L
Bota e ngjyrave 1

B2-83

300 L
Bota e ngjyrave 2

B2-84

300 L
Bota e ngjyrave 3

B2-85

300 L
Bota e ngjyrave 4

B2-86

300 L
Bukuroshja e fjetur - Libri im i vogel

B2-52

100 L
Bukuroshja e fjetur - Perrallat magjepsese

B2-40

100 L
Cirku - Ngjyrat e jetes

B2-189

100 L
Dinosauret - Ngjyrat e jetes

B2-190

100 L
Dinozauret e Jurasikut

B2-108

700 L
E fshehta e ngjyrave 4-5 vjec

B2-195

100 L
E fshehta e ngjyrave 5-6 vjec

B2-193

100 L
E fshehta e ngjyrave 6-7 vjec

B2-192

100 L
E fshehta e ngjyrave 7-8 vjec

B2-194

100 L
Ebardha dhe kuqaloshja

B2-191

100 L
Edhe une ndihmoj

B2-39

300 L
Enciklopedia ime e madhe e Dijes

B2-131

1,000 L
Enciklopedia ime e madhe e Eksperimenteve shkencore

B2-130

1,000 L
Enciklopedia ime e madhe e Hapesires dhe Universit

B2-129

1,000 L
Enciklopedia ime e madhe e Kafsheve

B2-127

1,000 L
Enciklopedia ime e madhe Natyres

B2-128

1,000 L
Fabula te zgjedhura

B2-115

800 L
Fashion Stars +150 stickers

B2-70

300 L
Fashion stars +150 stickers

B2-71

300 L
Fashion Stars - Arti i madh i zbukurimit te thonjve +200 stickers

B2-69

300 L
Fashion Stars - Makeup dhe Manikyre +250 stickers

B2-68

300 L
Festa e Mama Zanes - Perralla me forma

B2-38

250 L
Fjalori i te vegjelve - Alfabeti

B2-36

300 L
Fjalori i te vegjelve - Fjalet e para

B2-37

300 L
Fjalori i te vegjelve - Ngjyrat dhe te kundertat

B2-27

300 L
Fjalori i te vegjelve - Numrat

B2-25

300 L
Fjalori im i pare i ilustruar Anglisht-Shqip

B2-140

1,000 L
Fjongoja e kuqe

B2-116

800 L
Frike ne Parajse

B2-88

500 L
Frutat - Libri im i vogel

B2-51

100 L
Frutat dhe perimet - Libri im i vogel

B2-35

100 L
Gersheteza

B2-167

100 L
Gishteza

B2-176

100 L
Gishtoja

B2-166

100 L
Hirushja

B2-164

100 L
Hirushja - Liber zanor

B2-106

600 L
Hirushja - Perralla magjepsese

B2-34

100 L
Kacurrelja e arte

B2-163

100 L
Kampioni - Perralla me forma

B2-33

250 L
Karlo Kolodi - Pinoku

B2-90

500 L
Kater shoket e Mjerimit - Perralla te gezueshme

B2-168

100 L
Kesulekuqja

B2-162

100 L
Kesulekuqja - Libri im i vogel

B2-50

100 L
Kesulekuqja - Perralla magjepsese

B2-32

100 L
Kurth me rreze lazer

B2-89

500 L
Lepurin e zuri gjumi

B2-141

1,000 L
Liber per bebet - Per djemte

B2-99

500 L
Liber Zanor - Alfabeti i gjuhes shqipe

B2-132

1,000 L
Liber Zanor - Fjalet e para

B2-133

1,000 L
Liber Zanor - Kafshet e fermes

B2-134

1,000 L
Liber Zanor - Kafshet e xhungles

B2-135

1,000 L
Liber Zanor - Ngjyrat, format dhe te kundertat

B2-136

1,000 L
Liber zanor - Numrat

B2-137

1,000 L
Libri i bebes - Per djem

B2-143

1,000 L
Libri i pergatitjes se femijeve te kopshtit per ne klase te pare

B2-58

250 L
Libri i xhungles

B2-161

100 L
Libri i xhungles - Perralla magjepsese

B2-31

100 L
Libri im i madh me pyetje dhe pergjigje

B2-117

800 L
Libri im i madh puzzle - Balerinat

B2-121

800 L
Libri im i madh puzzle - Format

B2-125

800 L
Libri im i madh puzzle - Makinat

B2-124

800 L
Libri im i madh puzzle - Numrat

B2-123

800 L
Libri im i madh puzzle - Princeshat

B2-122

800 L
Libri im i madh puzzle - Trupi i njeriut

B2-126

800 L
Logjika dhe matematika per parashkolloret

B2-62

400 L
Luani, miu dhe shume te tjere

B2-144

1,000 L
Macoku me cizme

B2-177

100 L
Macoku me cizme - Libri im i vogel

B2-49

100 L
Magjia e matematikes

B2-63

400 L
Magjistari i Hamelinit

B2-178

100 L
Magjistari i Ozit

B2-160

100 L
Magjistari i Ozit

B2-179

100 L
Magjistarja e vogel - Librat e zemres sime

B2-30

300 L
Matematika per femijet e kopshteve

B2-67

300 L
Mbreteresha e debores

B2-180

100 L
Mesojme te vezhgojme

B2-60

250 L
Miresjellja - Ngjyrosni dhe kryeni veprimet

B2-77

300 L
Mitologjia - Thesaret e shekujve

B2-145

1,000 L
Miushka me fjongo te kuqe - Perralla te gezueshme

B2-202

100 L
Mjetet - Ngjyrat e jetes

B2-203

100 L
Motive te perrallave popullore

B2-100

500 L
Mrekullia e ngjyracve - Ne xhungel

B2-82

300 L
Mrekullia e ngjyrave - Ne det

B2-78

300 L
Mrekullia e ngjyrave - Ne ferme

B2-79

300 L
Mrekullia e ngjyrave - Ne parkun Jurassic

B2-80

300 L
Muzikantet e Bremenit

B2-159

100 L
Ne boten e perrallave

B2-146

1,000 L
Ne ferme me lopen Mumu - Syri levizes

B2-109

700 L
Ne fshat - Magjia e librave te pare

B2-54

300 L
Ne shtepi me Bub Bubin - Syri levizes

B2-110

700 L
Ne thellesi me Okt Oktapodin - Syri levizes

B2-111

700 L
Ne xhungel - Magjia e librave te pare

B2-29

300 L
Ne xhungel me Pam Panden - Syri levizes

B2-112

700 L
Ngjyrat dhe format - Libri im i vogel

B2-28

100 L
Ngjyrat e jetes - Frutat dhe perimet

B2-197

100 L
Ngjyrat e jetes - Hapesira

B2-198

100 L
Ngjyrat e jetes - Kafshet e fermes

B2-199

100 L
Ngjyrat e jetes - Kafshet e fermes

B2-200

100 L
Ngjyrat e jetes - Kopeshti zoologjik

B2-201

100 L
Ngjyrat e jetes 1

B2-196

100 L
Ngjyrat e jetes 2

B2-204

100 L
Ngjyrat e jetes 3

B2-205

100 L
Ngjyrat e jetes 4

B2-206

100 L
Ngjyrat e jetes 5

B2-207

100 L
Ngjyrat sipas moshes 4-5 vjec

B2-211

100 L
Ngjyrat sipas moshes 5-6 vjec

B2-208

100 L
Ngjyrat sipas moshes 6-7 vjec

B2-209

100 L
Ngjyrat sipas moshes 7-8 vjec

B2-210

100 L
Ngjyrosni me zanat bukuroshe

B2-76

300 L
Numrat - Libri im i vogel

B2-48

100 L
Paraabetare - Fjalori i pare i gjuhes shqipe

B2-61

300 L
Parashkolloret 4-5 vjec

B2-56

250 L
Parashkolloret 5-6 vjec

B2-57

250 L
Parashkolloret, 3-4 vjec

B2-55

250 L
Perralla te arta

B2-148

1,000 L
Pinoku

B2-158

100 L
Pinoku - Liber zanor

B2-107

600 L
Pinoku - Perralla Magjepsese

B2-24

100 L
Pinoku dhe perralla te tjera

B2-118

800 L
Pipi Corapegjata - Astrid Lindgren

B2-92

500 L
Pipi Corapegjata ne anije - Astrid Lindgren

B2-93

500 L
Pipi Corapegjata ne detrat e jugut

B2-91

500 L
Piratet - Ngjyrat e jetes

B2-212

100 L
Piter Pani, Na ishte nje here...

B2-182

100 L
Piter Pani- Perralla magjepsese

B2-22

100 L
Princesha dhe bretku - Perralla magjepsese

B2-21

100 L
Princesha mbi bizele - Perralla te gezueshme

B2-181

100 L
Princesha mbi bizele dhe perralla te tjera

B2-149

1,000 L
Princeshat - Ngjyrat e jetes

B2-213

100 L
Princeshat dhe zanat - Ngjyrosni dhe kryeni veprime

B2-75

300 L
Princi i lumtur - Perralla te gezueshme

B2-214

100 L
Pulevogla kuqaloshe dhe perralla te tjera

B2-102

500 L
Pushimet e lepurushit - Perralla me forma

B2-20

250 L
Puzzle me Piter Panin - Magjia e librave te pare

B2-23

300 L
Radioja "Roki Bic"

B2-97

500 L
Rast per superheronj

B2-94

500 L
Rosaku i shemtuar - Perralla te gezueshme

B2-215

100 L
Rosaku i vogel i shemtuar

B2-157

100 L
Rosaku i vogel i shemtuar - Libri im i vogel

B2-47

100 L
Rrefenja me kafshe

B2-150

1,000 L
Rrobat e reja te perandorit - Perralla te gezueshme

B2-183

100 L
Sa e bukur gjuha jone

B2-65

500 L
Sendet rreth e rrotull - Ngjyrat e jetes

B2-216

100 L
Shitesja e vogel e shkrepseve - Perralla te gezueshme

B2-217

100 L
Shkronja te arta

B2-218

100 L
Shkronjat - Libri im i vogel

B2-46

100 L
Shtate fabula 2

B2-184

100 L
Sirena e vogel

B2-156

100 L
Sirena e vogel - Perralla Magjepsese

B2-19

100 L
Sofra, gomari i monedhave te arta dhe shkopi magjik - Perralla te gezueshme

B2-185

100 L
Streha e fundit e pirateve

B2-95

500 L
Te kundertat - Libri im i vogel

B2-18

100 L
Thesari i perrallave

B2-151

1,000 L
Tifozet mashtrues te futbollit

B2-96

500 L
Tre derrkucet

B2-155

100 L
Tre derrkucet - Perralla magjepsese

B2-17

100 L
Tre derrkucet - Perralla te gezueshme

B2-186

100 L
Tre derrkucet dhe perralla te tjera

B2-119

800 L
Tregime per femije

B2-152

1,000 L
Tregime per femije 2 vjec

B2-14

300 L
Tregime per femije 3 vjec

B2-12

300 L
Tregime per femije 4 vjec

B2-11

300 L
Tregime te mrekullueshme me piratet

B2-101

500 L
Tregime te mrekullueshme me te vegjlit e kafsheve

B2-103

500 L
Tregime te mrekullueshme me xhuxhat

B2-104

500 L
Tregime te mrekullueshme me zanat

B2-105

500 L
Tregime te shkurtra per femije 1 vjec

B2-16

300 L
Tregime te shkurtra per femije 2 vjec

B2-15

300 L
Tregime te shkurtra per femije 3 vjec

B2-13

300 L
Trokitje ne dyert e shkences

B2-64

300 L
Trupi i njeriut - Libri im i vogel

B2-10

100 L
Ujku dhe shtate kecat

B2-154

100 L
Ujku dhe shtate kecat - Perralla magjepsese

B2-9

100 L
Une dhe babi im

B2-8

300 L
Une dhe Buc Derkuci300 L
Une dhe mami im

B2-6

300 L
Une dhe Mun Majmuni

B2-5

300 L
Une jam e perzemert

B2-4

300 L
Une ju falenderoj

B2-3

300 L
Une rritem hap pas hapi

B2-2

300 L
Ura bashkon zemrat - Perralla me forma

B2-1

250 L
Ushtari prej plumbi - Perralla te gezueshme

B2-187

100 L
Vajza stiliste - Ngjyrosni dhe kryeni veprimet

B2-73

300 L
Vajza te talentuara - Ngjyrosni dhe kryeni veprimet

B2-72

300 L
Vellezerit Grim - Perralla te zgjedhura

B2-120

800 L
Xheku dhe gjethja magjike

B2-153

100 L
Xhungla - Ngjyrat e jetes

B2-219

100 L

Menu