27Products found
View
ImageNameSummaryPriceBuy
100 menyra per te motivuar veten - Steve Chandler

Kodi: LB-283

800 L
10X - Grant Cardone (Hard Cover)

Kodi: LB-65

Nr. faqesh: 262
Perktheu: David Hudhri
Viti i botimit: 2020

1,500 L
20 e ca, 20 e gjithcka - Christine Hassler

Kodi: LB-36

Nr. faqesh: 356
Perktheu: 213
Viti i botimit: Artan Duka

900 L
200 sekretet e suksesit - Robin Sharma

Kodi: LB-282

500 L
Becoming - Michelle Obama

Kodi: LB-29

Nr. faqesh: 448
Perktheu: Ledia Agolli
Viti i botimit: 2019

1,800 L
Besoni ne veten tuaj - Jasmin Kirkbirde

Kodi: LB-181

Nr faqesh: 160
Viti i botimit: 2017

800 L
Egoja është armiku - Ryan Holiday

Kodi: LB-280

1,000 L
Einstein, jeta dhe universi i tij - Walter Isaacson

Kodi: LB-279

2,000 L
Fillo me pse - Simon Sinek

Kodi: LB-42

Nr. faqesh: 297
Perktheu: Granit Zela

1,000 L
Fillo me pse – Simon Sinek

Kodi: LB-42

Nr. faqesh: 297
Perktheu: Granit Zela

1,000 L
Forca e karakterit - Angela Duckworth

Kodi: LB-278

1,200 L
Genghis Khan dhe krijimi i botes moderne - Jack Weatherford

Kodi: LB-276

Nr faqesh: 424

1,500 L
Gra te veshtira - Roxane Gay

Kodi: LB-40

Nr. faqesh: 320
Perktheu: Granit Zela

1,000 L
Guximi per te shpresuar - Barack Obama

Kodi: LB-49

Nr. faqesh: 428
Perktheu: Diana Ndroqi Dibra
Viti i botimit: 2008

1,000 L
Jack Ma & Ali Baba - Yan Qicheng

Kodi: LB-273
Nr faqesh: 245

1,000 L
Kater marreveshjet - Don Miguel Ruiz

Kodi: LB-284

700 L
Me besnikërinë më të lartë - James Comey

Kodi: LB-269

1,500 L
Nje vit drejt pasurimit - Napoleon Hill

Kodi: LB-37

Nr. faqesh: 150
Perktheu: David Hudhri
Viti i botimit: 2013

500 L
Pengesa eshte rrugedalja - Ryan Holiday

Kodi: LB-264

1,000 L
Plani B - Sheryl Sandberg & Adam Grant

LB-310

1,000 L
Rregulloni krevatin - William H. McRaven

Kodi: LB-41

Nr. faqesh: 160
Perktheu: Valbona Nathanaili

700 L
Sekretet e suksesit - MALCOLM GLADWELL

LB-311

700 L
Shetitje ne hene me Ajnshtajnin - Joshua Foer

Kodi: LB-45

Nr. faqesh: 298
Perktheu: Blendi Lami

1,400 L
Te bejme perpara - Sheryl Sandberg

Kodi: LB-2

Nr. faqesh: 294
Viti i botimit: 2013
Perktheu: Elsa Ballauri

800 L
Te shesesh gjithcka: Jeff Bezos dhe epoka e Amazon - Brad Stone

Kodi: LB-272

Nr faqesh: 368

1,500 L
Vajza, lani fytyren - Rachel Hollis

Kodi: LB-38

Nr. faqesh: 288
Perktheu: Granit Zela

1,000 L
Vajza, mjaft me shfajesime - Rachel Hollis

Kodi: LB-39

Nr. faqesh: 288
Perktheu: Granit Zela

1,000 L

Menu