Merr kuponin tend

ShoppingTV ju shpërblen në çdo blerje që ju bëni në faqen tonë të webit.

Prandaj nxitoni të bëni blerjen tuaj të parë online dhe automatikisht ju keni përfituar një kod 6-shifror që përmban zbritje 20% dhe 15% të cilat ju mund ti përdorni duke blerë në kategoritë kryesore ku janë të përfshira produktet e momentit ose produktet më të shitura, më të kërkuara.

SHËNIM:

a– Kuponin 6-shifror me 20% zbritje të përfituar nga blerja juaj e parë, ju mund ta përdorni brenda 30 ditëve, të cilat fillojnë që në datën e blerjes suaj te ne. Kuponi mund të përdoret tek të gjitha produktet e kategorive të gjendura mëposhtë në këtë faqe.

b– Kuponin 6-shifror me 15% zbritje të përfituar nga blerja juaj e parë, ju mund ta përdorni brenda 90 ditëve, të cilat fillojnë që në datën e blerjes suaj te ne. Kuponi mund të përdoret tek të gjitha produktet e kategorive të gjendura mëposhtë në këtë faqe.

KUJDES:

1– Kuponat tuaj janë të vlefshme për 90 ditë, koha juaj fillon nga momenti që ju përfundoni blerjen në faqen tonë shoppingtv.al.

2– Kuponat me kodin e dërguar janë të vlefshme vetëm për ju/ nuk mund tja delegoni kuponin tuaj një personi tjetër.

3– Që të përfitoni blerjen e dytë identifikohuni, hyni tek llogaria që ju keni në ShoppingTV me të dhënat tuaja fillestare.

4– Sigurohuni që email-i që vendosni të jetë i saktë.

5– Për çdo paqartësi mund të na shkruani në emailin [email protected] ose kontaktoni në +355699593545.

ELEKTRONIKE KUPON-min
MAKINA KUPON-min
SHTEPIA KUPON-min
SHENDETI KUPON-min
FASHION KUPON-min
NENA KUPON-min