Arti per tu bere i paharrueshem – Dale Carnegie

800 L

Sold By: Serxhio

In stock

Kodi: LB-1

Nr. faqesh: 216
Viti i botimit: 2018
Perktheu: Erion Kristo

Ky libër, krijuar nga një prej markave më të besueshme dhe të suksesshme në trajnimet e biznesit, nxjerr në pah dhjetë teknikat thelbësore për të zhvilluar dhe përvetësuar disa cilësi e aftësi për t’u bërë njeri i dashur dhe i suksesshëm me njerëzit.

• Çfarë do të thotë “klas”?
• Si mund të spikatësh mes të tjerëve dhe të bëhesh një lider i vërtetë?
• Kur është koha e duhur për t’i lënë udhë të lirë intuitës në vendimet e rëndësishme?

Kushdo që kërkon t’i japë një kuptim më të madh jetës së vet dhe të bëhet i zoti të ndikojë mbi të tjerët, mund të gjejë ndihmë të vlefshme në këtë libër dinamik e frymëzues.

Në këtë libër, mund të mësoni edhe të fshehtat për të lënë mbresa pozitive dhe ndikuese mbi këdo, mes të tjerash:
• 6 hapat për manaxhimin e problemeve të komunikimit,
• katër pengesat e paparashikuara në sjelljen etike dhe si t’i shmangni ato,
• një mënyrë të re për të kuptuar dhe për të qenë i sigurt në vetvete,
• teknika për të përballuar sfidat dhe parandaluar frikën,
• pesë aftësitë shoqërore kyçe që dallohen te një individ me klas.

Me të zbuluar si mund të spikatni në mënyrë të natyrshme dhe pa asnjë sforcim, shpejt, në të gjitha fushat e jetës, do të rrethoheni nga njerëz që do t’ju përgjigjen pozitivisht dhe me bujari të plotë.

Be the first to review “Arti per tu bere i paharrueshem – Dale Carnegie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Vendor: Serxhio
  • 4.44 4.44 rating from 9 reviews

Menuja kryesore

Arti per tu bere i paharrueshem - Dale Carnegie