Binjaku i tretë – Ken Follett

900 L

Sold By: Serxhio

In stock

Kodi: LB-185

Viti i botimit: 2006
Përktheu: Elona Mistrovica
Nr. faqe: 432

Një shkencëtare e re gjenetiste, e quajtur Xheni Ferrami, po bën një kërkim mbi formimin e perso­nalitetit dhe ndryshimin e sjelljes së binjakëve. Papritmas, duke u futur në një sistem kompjuterik shumë të rezervuar të FBI-së, ajo zbulon dy binjakë krejtësisht identikë, por të lindur nga nëna të ndryshme dhe kupton që dikush po përpiqet ta ndalë në çfarëdolloj mënyre.

Përse hetimet e saj shqetësojnë një shoqëri që udhëheq në fushën e biogjenetikës? A ka mundësi që të jenë kryer eksperimente të fshehta klonimi mbi kavie njerëzore të pavetëdijshme për këtë? Dhe në ç’mënyrë gjendet i përfshirë në këtë histori edhe një kandidat për presidencën e Shteteve të Bashkuara?

Be the first to review “Binjaku i tretë – Ken Follett”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Vendor: Serxhio
  • 4.08 4.08 rating from 12 reviews

Menuja kryesore

Binjaku i tretë - Ken Follett